Volg onze blog

Historische pand Wilhelminavijver

Posted in: blog ♦ Friday, January 1st, 2010, 1:59 pm ♦ Comments Off
Historische pand Wilhelminavijver

Voor een historisch herenhuis op een schitterende locatie, gelegen aan de Wilhelminavijver, in Breda heeft BOL Schilderwerken de gehele buitenzijde van het pand geschilderd. Het resultaat kunt u zien op onderstaande beelden.

Vooral bij historische panden is het van belang dat goed onderhoud wordt uitgevoerd door de vakman. Zo ook met het schilderwerk. Bij dergelijke woningen is vooral het voorbereidende werk van groot belang voor een perfect en langdurig eindresultaat. Dat begint natuurlijk met het nodige schuur en plamuur werk. Na inspectie van alle slechte delen worden deze op vakkundige wijze door ons behandeld en waar nodig bijgewerkt met materialen van de degelijke kwaliteit. Ook hier geldt nog steeds “goedkoop = duurkoop”.

Indien nodig werken wij met steijger of hoogwerker. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Goed materiaal en gereedschap is het halve werk. En het resultaat mag er zijn. Dit pand staat voor de komende jaren weer goed in de verf. Een perfecte bescherming tegen de Nederlandse weersinvloeden.You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.