Volg onze blog

Renovatie schilderwerk in Ulvenhout

Posted in: blog ♦ Saturday, March 12th, 2011, 3:27 pm ♦ Comments Off
Renovatie schilderwerk in Ulvenhout

Voor een compleet gerenoveerde villa, gelegen op een prachtige locatie in Ulvenhout heeft BOL Schilderwerken de gehele buitenzijde en binnenzijde van het pand geschilderd. Het resultaat kunt u zien op onderstaande beelden.

Traditioneel vakwerk uitgevoerd in opdracht en overleg met de klant staat garant voor jarenlang onderhoudsvrij schilderwerk. Wij werken alleen met de beste verfsoorten afgestemd op uw pand of woning, voor de beste bescherming en afwerkingen van materialen.Ook hetvoorbereidende werk van groot belang voor een perfect en langdurig eindresultaat. Dat begint natuurlijk met het nodige schuur en plamuur werk.

Indien nodig werken wij met steijger of hoogwerker. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Goed materiaal en gereedschap is het halve werk. En het resultaat mag er zijn. Dit pand staat voor de komende jaren weer goed in de verf. Een perfecte bescherming tegen de Nederlandse weersinvloeden.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.